Diensten

Technische advies

Voor technisch advies bent u bij Altum Technical Solutions aan het juiste adres. We kunnen u adviseren over een groot aantal technische onderwerpen. Van het controleren van een installatieontwerp of uitleg geven over de werking van nieuwe of bestaande technische installaties. Maar ook voor advies naar aanleiding van een onderzoek of advies over de nieuwste technieken kunt u bij ons terecht. Ook in bouwteams kan Altum Technical Solutions de rol van technisch adviseur vervullen. Als uw technische specialist en partner denken we graag mee over uw technische vraagstuk.

Projectbegeleiding

Met projectbegeleiding dragen wij de verantwoordelijkheid in een technische projecten, dit binnen de kaders van het projectteam. Het uitvoeren van de projectleiding bestaat uit het organiseren, technisch begeleiden en coördineren van de werkvoorbereiding van de toegewezen projecten, teneinde deze optimaal te laten verlopen en projectdoelstellingen te realiseren. 

Engineering

Onze engineers hebben een brede belangstelling voor techniek. Zij hebben graag de touwtjes in handen heeft en denkt graag mee met u als klant. Onze engineers houden zich met centrale verwarming, warmtepompen, airco’s en systemen voor drinkwater en luchtbehandeling etc. De engineers weten hoe je apparaten en installaties ontwerpt, bouwt en installeert. De engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van technische systemen. In deze functie wordt de coördinatie van een project opgepakt, en ook de leiding binnen het projectteam.

Tekenwerk

Tekenwerk, zowel 2D als 3D Altum Technical Solutions voert zowel 2D als 3D tekenwerk uit voor de installatietechniek. Zo maakt Altum Technical Solutions de ontwerpen met als resultaat de maattekeningen, werktekeningen, bestektekeningen, opengewerkte tekeningen, “exploded views”, doorsneden en plattegronden.

Calculatie

Onderscheiding op prijs en kwaliteit is heel belangrijk binnen de installatietechniek. Wij zorgen dat uw onze calculaties op beide punten sterk scoren. Onderscheiding op prijs is belangrijk. Maar onderscheiding op kwaliteit hoort daar zeker bij. Wij combineren de onderscheiding in kwaliteit en prijs. Met de algemeen geaccepteerde Ende tijden maken wij onze calculaties. De klant ontvangt een uitgebreide technische omschrijving bij de calculatie. Het geeft de opdrachtgever het juiste inzicht in het project. Wij maken het meest efficiënte ontwerp als er nog geen installaties zijn gemaakt. Zijn er wel tekeningen en een bestek, dan houden we deze aan.

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding treft alle voorbereidingen ten behoeve van de uitvoering en overdracht van werktuigkundige installaties in projecten, teneinde deze optimaal te laten verlopen en projectdoelstellingen te realiseren. Werkvoorbereiding is gericht op werkzaamheden ten behoeve van het gereed maken voor uitvoering van werktuigkundige installaties waarbij praktische kennis, ook vanuit commercieel oogpunt, op het gebied van montagetechnieken en materialen belangrijk is.

Montage en/of montagebegeleiding

Wij voeren hierbij zelfstandig of in teamverband de installatie, reparatie en onderhoud van alle installaties uit volgens de specificaties in de opdracht. Hierbij streeft de medewerker altijd naar een tevreden klant en een positief financieel resultaat. Stemt de werkzaamheden en even-tuele afwijkingen in het werk af.

Ontwerp met realisatie

Altum Technical Solutions heeft veel ervaring in de fases van ontwerp tot en met realisatie. De cruciale vraag daarbij is: hoe zorg je ervoor dat alle informatie die gedurende de ontwerp- en realisatiefase wordt verzameld aan het eind van die cyclus nog steeds beschikbaar is?

Rond het thema Ontwerp en realisatie biedt Altum Technical Solutions een groot aantal diensten:

  • 3D-ontwerp;
  • Materiaal data systeem;
  • Systems Engineering;
  • Kostendeskundigheid;
  • Risicomanagement;
  • Veiligheid en gezondheid;
  • Uitvoeringsbegeleiding (toezicht, directievoering, systeemgericht contractbeheer)

Contactgegevens

  • AdresAltum Technical Solutions B.V. Hogeweg 210, 3815 LZ Amersfoort
  • Telefoon+31 33 3038930
  • Emailinfo@altum-ts.nl

Contactformulier

Meer weten? Of direct een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.