Over ons

Duurzaam en betrouwbaar

Over ons

Altum Technical Solutions, jouw specialistisch installatie technische dienstverlener. Altum Technical Solutions staat voor duurzame en betrouwbare technische oplossingen en uitgekiende realisatie methode. Opgericht in 2019 met ruim 30 jaar ervaring. Onze medewerkers en klanten onderstrepen dat. Heel veel klanten weten ons inmiddels te vinden op het gebied van meet en regeltechniek en werktuigbouwkunde. 
 
De oprichters van Altum Technical Solutions hebben jarenlange ervaringen in installatietechniek. Deze ervaring hebben we opgedaan bij een van de toonaangevende grote installatie bedrijven van Nederland. Met een gezonde dosis enthousiasme en gedrevenheid hebben we in korte tijd een succesvol technisch dienstverlener gecreëerd.

Wij onderscheiden ons door onze specifieke en innovatieve aanpak die volledig aansluit bij de klantvraag

Veelzijdig en deskundig

Onze visie

Altum Technical Solutions zet zich samen met haar medewerkers in om de enginering en het installeren van werktuigbouwkundige installaties op een zo kwalitatief en veilig mogelijke wijze uit te voeren. Altum Technical Solutions zet hierbij zijn medewerkers altijd op één. Om dit te realiseren, zetten wij ons op meerdere manieren in. Zo motiveren wij onze medewerkers om te groeien en ontwikkelen. Daarnaast heeft Altum Technical Solutions studieregeling opgericht om te voorzien in de bekostiging van de uitgaven van studie en scholing van kinderen van werknemers van de werkgever Altum Technical Solutions. Als werkgever keert Altum Technical Solutions op verzoek van de werknemer en ter goedkeuring van het bestuur een studietoelage uit aan het kind ter gebruik voor de studie en scholing van het kind. Met deze initiatieven zetten wij onze visie kracht bij.

Contactgegevens

  • AdresAltum Technical Solutions B.V. Hogeweg 210, 3815 LZ Amersfoort
  • Telefoon+31 33 3038930
  • Emailinfo@altum-ts.nl

Contactformulier

Meer weten? Of direct een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.